Elämää kuoleman jälkeen webinaarikurssi

Paras tapa valmistautua kuolemaan on

Juho ja Timo kuolemanvakavina.

ELÄÄ TÄYSILLÄ.

Huhti-toukokuussa Juho Sankamo TT ja Timo Soini pitävät webinaarikurssin Elämää kuoleman jälkeen.

Tällä kurssilla opit paljon siitä, mitä Raamattu ja kristillinen usko opettaa elämästä kuoleman jälkeen, ja kuinka siihen voi valmistautua. Timo Soini menee reippaaseen tyyliinsä suoraan asioiden ytimiin. Juho Sankamo kertoo, mitä kristityt ovat näistä asioista uskoneet.

Tarkemmat teemat löydät ilmoittautumislomakkeen jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan:

Kurssi-ilmoittaumiset
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi

Aiheet:

13.4. klo 17-18. Voiko kuolemaan valmistautua? Pitäisikö siihen valmistautua ja miten? Ars Moriendi on Mustan surman

This image has an empty alt attribute; its file name is 1024px-Caravaggio_-_St_Francis_in_Prayer_-_copia.jpg
Caravaggio. Franciskus rukoilee.

karmeiden kokemusten keskellä syntynyt opas kuolemaan valmistautumiseen. Ars moriendi oli aikansa bestseller. Ars moriendin opit johdattavat rikkaaseen kristilliseen elämään, jossa kuolemaakaan ei tarvitse pelätä.

27.4. klo 17-18. Haudat aukeavat. Jerusalemin kiehtovimmat haudat kertovat elämästä ennen ja jälkeen kuoleman. Tutustumme ihmeellisimpiin hautoihin ja katsomme, mitä ne kertovat ikuisuustoivosta.

4.5. klo 17-18. Taivas, helvetti, kuolema ja tuomio. Neljä viimeistä asiaa.

18.5. klo 17-18. Enkelit Jumalan pelastussuunnitelmissa. Tustumme enkeleiden merkitykseen Raamatussa. Taivaassa pidetään “elämän kirjaa”. Tutustumme, millaisia kirjoja taivaassa oikeastaan on.

25.5. klo 17-18. Jeesuksen tyhjä hauta. Ylösnousseen Jeesuksen merkitys sinulle ja minulle? Millainen on “hengellinen ruumis”, jonka pelastetut saavat? Onko meillä käsitystä taivaasta?

Kurssin hinta 99 €. Luennot ovat noin 60 minuutin mittaisia, ja niistä saa tallenteet. Mukaan kuuluu myös laajat luentomuistiinpanot (e-kirja). Webinaarin alussa Juho haastattelee Timo Soinia 10-15 minuuttia jakson aiheesta. Tämän jälkeen Juho pitää noin 45 minuutin luennon aiheesta.

Mitä saat? Opit paljon yllättäviä asioita. Saat varmasti uskonvahvistusta. Saat tutustua tärkeään aiheeseen leppoisassa tunnelmassa, jossa kuitenkin puhutaan asioista aika suoraan. Tietysti iäisyysasioista ei voi kovin suoraan puhua.

Kurssilla saat tosi laajan ja asiaantuntevan kattauksen, johon kuuluu rempseitä juttuja, kiehtovia arkeologisia löytöjä, viisaita neuvoja vuosisatojen takaa. Korostamme, mikä on Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen merkitys meidän iäisyystoivollemme.

Kurssin hinta: 99,- euroa.